Vraag-Aanbod Zangers

Op deze pagina plaatst de webmaster uw oproepen, vragen om koorzangers en aanbod voor koorgerelateerde zaken.
Via communicatie@leidsekoren.nl kunt u uw verzoek hiertoe indienen.

In december 2019 zingt het Leiden English Choir mee met de wereldpremière van het oratorium 'Voyage to creation', gecomponeerd door Jeppe Moulijn. Van harte uitgenodigd om mee te zingen met dit bijzondere project! Voor meer informatie: www.lec.nl.

 


Key2singing zoekt zangers in alle stemgroepen. Met het project Franse Renaissance en de Reformatie geeft stichting Key2Singing een eerste vervolg op de Marot pilot die in de Waalse kerk plaatsvond op 30 oktober 2018. De overeenkomst is dat we ook hier uitgaan van de poëzie van Frankrijks grootste Renaissance dichter Clément Marot. Het verschil is dat we nu ook composities kiezen op wereldlijke teksten van Marot, chansons dus.
De nadruk ligt op het ensemble zingen met solo bezetting. Daarnaast doen we ook enkele koorwerken, o. a. van Sweelinck.


Het Leidse operagezelschap Opera Festa zoekt tenoren, een paar bassen en een lage alt voor de Franse opera ‘La vestale’ van Gaspare Spontini. Opera Festa presenteert dit meesterwerk in een nieuwe, kamermuzikale bewerking. De Tempelzaal van het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden vormt het bijzondere en toepasselijke decor voor drie uitvoeringen op 28, 29 en 30 juni 2019. 


Stichting Key2Singing wil je graag attenderen op het project 2019 - Franse Renaissance, chansons en koorwerken op teksten van de allergrootste Franse renaissance dichter Clément Marot. Aanvang maart, einde eind september 2019.


Kamerkoor Con Passione kan nog een paar goede tenoren gebruiken!?!

De repetities zijn op maandagavond van 19.45u tot 22.00u in Oude Wetering.


Beste zangers en zangeressen,

Het Leids Kamerkoor onder leiding van Jeroen Spitteler werkt ambitieus aan een Mariaconcert, dat op 17 december 2017 uitgevoerd zal worden.
Hiervoor zijn nog altijd enkele mannelijke zangers welkom.


Kamerkoor Akkoord heeft momenteel nog plaats bij alle stemgroepen. Tenoren, bassen, sopranen en alten zijn dus van harte welkom.

We repeteren elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Marelandschool, Maresingel 19, Leiden.

Interesse? Stuur een mail naar akkoordleiden@hotmail.com.

 


Wereldkoor Leiden heeft plaats voor een paar enthousiaste mannelijke zangers, bij voorkeur met enige zangervaring. Het Wereldkoor zingt in veel verschillende talen.


Balkan Vrouwenensemble Sedenka zoekt met spoed nieuwe zangeressen.