Archief Vraag & aanbod

Welk koor(tje) heeft zin om op zaterdag 21 september 2019 mee te doen aan kunst- en wetenschapsfestival Nacht van Ontdekkingen (www.nachtvanontdekkingen.nl) en daarin slaapliedjes te zingen in een talkshow ‘In bed met Maarten’?  

Maters & Hermsen (waar ik als tijdelijke programmamaker voor werk) organiseert dit festival in opdracht van de Universiteit Leiden, Leiden Marketing  en Cultuurfonds Leiden.

Vraag We zouden een koor(tje) willen vragen om ca 2x10 minuten slaapliedjes te zingen in de talkshow ‘In bed met Maarten’ gepresenteerd door Maarten Keulemans (wetenschapsjournalist bij de Volkskrant), rond 20.00 uur en rond 21.30 uur. De talkshow gaat over allerlei onderwerpen die met slapen te maken hebben.

Presentator Maarten Keulemans ligt tijdens de talkshow in een bed, en het leek ons geweldig als iemand hem dan ook in slaap zingt! De zangers krijgen allemaal toegang tot het festival en een goodiebag, en iedereen mag gratis een gast meenemen.


Floreat Musica

In Leiden heeft een aantal amateurkunst-liefhebbers een nieuwe stichting opgericht, Stichting Floreat Musica. Deze stichting wil de professionaliteit en innovatie van kamerkoormuziek bevorderen.
Hierbij vindt u een aankondiging van de eerste workshop 'Zangatelier', georganiseerd door deze nieuwe stichting.