Vogel Vocaal

Ons motto:
Door aandachtig samen te oefenen
vormen onze stemmen spelenderwijs
een magische samenklank.

Wie kent niet Vogel Vocaal?
Je zou in een Vogelwijk wel enig gezang verwachten. Vreemd genoeg was dat tot voor 2 jaar geleden niet echt te horen. Slechts de vogels zongen en dan eigenlijk alleen maar in de lente. Maar daar is nu verandering in gekomen! Wie nu op maandagavond zijn of haar oor te luister legt, hoort wel degelijk gezang in de wijk. Eerst was het nog wat aarzelend met eenvoudige twee- of soms zelfs driestemmige liedjes, maar al gauw werd het ambitieuzer. En natuurlijk zijn het niet alleen de vogelwijkers die zingen, er kwam ook versterking uit de rest van Leiden, uit Oegstgeest en Voorschoten.

Kortom, Vogel Vocaal is tonaal present.

We zijn letterlijk en figuurlijk een kamerkoor. Ongeveer 15 mens sterk en tegen alle verwachting in met een goede mannenbezetting (hoewel een tenor altijd welkom is!). We zijn niet echt een klassiek koor, ook geen gospelkoor, geen shanty, jazz of pop. Of eigenlijk zijn we het allemaal. Want er is altijd wel een koorstuk dat klassiek, gospel, shanty, jazz of pop te noemen is.
We zingen kortom wat we leuk vinden en we streven naar kwaliteit en gezelligheid.

We repeteren onder leiding van Annemarie van Bragt en doen dat op maandagavond. We noemden het al.

We kunnen nog wel een enkele extra stem gebruiken. Ben je nieuwsgierig geworden wat er in dat koor uitgevogeld wordt, kom dan eens vrijblijvend luistervink spelen en neem contact op met Jan van Doggenaar, j.van.doggenaar@planet.nl of bel 06-23979769 en maak een afspraak.

We zijn zeer benieuwd hoe jij gebekt bent!

<< Terug Kamerkoor Vocalei
Verder >> Vox Humana, Mannenkoor