Korenontmoeting Leiden

Tijdens de Korenontmoeting op 4 maart 2018 is er een filmpje gemaakt van de Zee & Water Medley van Jetse Bremer.


Geslaagd koorfeest

De eerste Leidse Korenontmoeting op 4 maart 2018 in het Scheltema Complex was één groot feest voor de circa 350 koorleden uit Leiden en omgeving. Het uitwisselen van ervaringen, de koorpresentaties en mét elkaar zingen leverden een inspirerende middag op.
Hier vindt u de foto's die zijn gemaakt door fotografen van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV): Bert van de Ven, Henk-Jan Hoogenberk, Shanka Abeysekere en Jannie de Groot;

 
De namen van de fotografen staan in de naam van het bestand. Bij gebruik graag bericht en de link zodat de fotografen op de hoogte gesteld kunnen worden. Bij ander gebruik eerst overleg met de fotograaf.


De eerste foto is misschien ook wel meteen de kleurrijkste... zowel letterlijk als in het repertoire wat Er Welt Een Traan liet horen (en liet meezingen!). Foto: Bert van de Ven, amateurfotograaf bij LAFV 


Na veel heen en weer contacten tussen het organisatiecomité en de contactpersonen is de lijst met deelnemende CLK-koren compleet voor deze eerste Korenontmoeting, die op 4 maart zal plaatsvinden in het Scheltemacomplex aan de Marktsteeg 1 in Leiden.

Er doen wel liefst 14 koren mee, die allen een eigen blok eigen liederen ten gehore brengen.

Speciaal voor deze middag heeft de Nederlandse componist Jetse Bremer een nieuwe compositie geschreven, die door álle koren 'individueel' en tesamen gezongen zal worden! Het is een Water & Zee Medley.