Archief Vraag & aanbod

Deelnemers project 'Hartstocht, Hemel en Hel' gezocht

4 november 2016

Bij deze een vriendelijke herinnering voor je interesse en deelname aan ons nieuwe project 'Hartstocht, Hemel en Hel' o.l.v. Margot Kalse, met muziek van Monteverdi en Gesualdo. Een nieuwe uitdaging, na het klinkende succes van "Op Reis met Scarlatti"  vorig jaar!

Wij zijn er erg enthousiast over, en we hopen dat dit bijzondere en leerzame project in het aanstaande Monteverdi jaar je aanspreekt.  We hebben vernomen dat de workshop-week in Italië sommigen weerhoudt zich in te schrijven, vanwege de tijd die het kost en/of de kosten die het met zich meebrengt.

Wij zijn van mening dat een dergelijke reis en het intensieve repeteren en samenzijn daarvan de cohesie van de projectgroep vergroot en tot grote verbetering van het resultaat zal leiden.

Wanneer dit voor teveel mensen op bezwaren stuit, overwegen wij om als alternatief een groepsweekend in Nederland te organiseren, waar we gezamenlijk verblijven en intensief aan de stukken van het project werken. Dit dan in dezelfde week, in het Hemelvaartweekend.

Ken je gevorderde (koor-)zangers die van een leuke en spannende uitdaging houden, stuur deze informatie dan graag door!

De inschrijving loopt tot 26 oktober.De audities zijn in de tweede helft van november.

Met vriendelijke groeten, bestuur van stichting Key2Singing en Margot Kalse

w: www.key2singing.nl
e: key2singing@gmail.com