Nieuws

Verkoop je tickets via Podiumplein

19 december 2016

Het gebruik van electronische ticketing voor concerten, voorstellingen en uitvoeringen groeit gestaag. Podiumplein speelt daarop in met een unieke omgeving waarin de gebruiker voor ieder evenement na registratie een fraaie pagina aanmaakt. Daar kun je alle informatie over het concert, foto's en video's plaatsen en de kaartverkoop zelf regelen.  De bezoekers kopen hun tickets eveneens na registratie en betaling via iDEAL. De gebruiker heeft op ieder moment van de dag inzicht in het verloop van de kaartverkoop. Na afloop van de kaartverkoop stuurt Podiumplein binnen 72 uur een eindafrekening en een factuur. Het bedrag van de kaartverkoop wordt, onder aftrek van de transactiekosten, overgemaakt op een opgegeven IBAN. Een kind kan de was doen!

Als u nog niet werkt met online kaartverkoop werkt, helpt Podiumplein u daar graag bij en dat ook nog zeer voordelig! Mogelijk werkt u wel als met online kaartverkoop; in dat geval is het goed om ons interessante en voordelige aanbod eens te bekijken!

Placering
Eén ding kunnen we (nog) niet bieden met Podiumplein: online stoelplacering. Maar de meeste organisaties die daarvan gebruikmaken, zoals zalen en theaters, hebben al hun eigen online ticketing. Podiumplein biedt dus alle mogelijkheden voor vrije placering, maar wij hebben intussen ook veel ervaring met blokkenplacering. Handig en direct toepasbaar voor locaties zoals kerken zonder stoelplacering maar wel met behoefte aan blokkenplacering.

Pagina's en publiciteit
Met de online kaartverkoop bij Podiumplein bieden wij eerste ondersteuning bij het opzetten van de profielpagina en een concertpagina. Daarnaast zorgen wij voor publiciteit voor uw concert via alle beschikbare media, zoals facebook. Podiumplein draagt aantoonbaar bij aan een betere kaartverkoop, omdat wij niet alleen een betaalomgeving bieden.
Podiumplein biedt verder diverse vormen van ondersteuning van de podiumkunsten: workshops, studiedagen, cursussen, begeleiding van ensembles, organisaties en individuele musici. Ook helpen we u bij planvorming, -ontwikkeling en de bijbehorende fundraising en sponsoring.

Aanbod van Podiumplein

normale prijs per ticket
na eerste instap
aanbieding voor u
€ 0,90 € 0,80 € 0,70

Dit aanbod geldt tot 1 januari 2018 als u beslist voor 1 januari 2017. Bedragen inclusief btw. Er zijn géén bijkomende kosten. Wilt u meer ondersteuning dan eenmalige hulp bij het opzetten van de pagina's, dan helpen wij u vanaf € 10.

Wij hopen van harte dat u het aanbod van Podiumplein interessant vindt. Als u ons dat laat weten plaatsen wij uw beeldmerk op onze website en zullen wij uw activiteiten regelmatig delen in de sociale media. Zo helpen wij elkaar!

Mocht u mee willen doen in Podiumplein, dan kunt u volstaan met een antwoord op dit e-mailbericht. In overleg met u werken wij dan uw online ticketing uit!

Wij zien u graag op Podiumplein!

Met vriendelijke groet,

Team Podiumplein
W www.podiumplein.nl
M +31 (0)6 2184 3943
E servic@podiumplein.nl