Vraag-Aanbod Zangers

Project Franse Renaissance en de Reformatie

1 februari 2019

Key2singing zoekt zangers in alle stemgroepen. Met het project Franse Renaissance en de Reformatie geeft stichting Key2Singing een eerste vervolg op de Marot pilot die in de Waalse kerk plaatsvond op 30 oktober 2018. De overeenkomst is dat we ook hier uitgaan van de poëzie van Frankrijks grootste Renaissance dichter Clément Marot. Het verschil is dat we nu ook composities kiezen op wereldlijke teksten van Marot, chansons dus.
De nadruk ligt op het ensemble zingen met solo bezetting. Daarnaast doen we ook enkele koorwerken, o. a. van Sweelinck.

Met het project Franse Renaissance en de Reformatie geeft stichting Key2Singing een eerste vervolg op de Marot pilot die in de Waalse kerk plaatsvond op 30 oktober 2018. De overeenkomst is dat we ook hier uitgaan van de poëzie van Frankrijks grootste Renaissance dichter Clément Marot. Het verschil is dat we nu ook composities kiezen op wereldlijke teksten van Marot, chansons dus.
De nadruk ligt op het ensemble zingen met solo bezetting. Daarnaast doen we ook enkele koorwerken, o. a. van Sweelinck.
Inmiddels hebben we in september twee uitvoeringsdata: 21 einde middag en 28 avond of einde middag. Ik ben heel benieuwd of je ervoor voelt! Het repetitieweekend met Hemelvaart komt te vervallen, we gaan daar iets anders voor in de plaats stellen.
De inschrijving van het nieuwe project van Key2Singing, Franse Renaissance en Reformatie, is verlengd tot 9 februari. We gaan beginnen op 17 maart en laten het project doorlopen tot en met het eerste weekend van oktober.
Op onze website key2singing is de informatie verder geactualiseerd. De bezetting is echter nog een punt van aandacht, we kunnen met name nog tenoren en alten gebruiken. Maar ook als sopraan of bas ben je welkom om je in te schrijven voor de audities!

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je gerust in!

Namens Key2Singing,
Margot Kalse