Nieuwsarchief

Op 26 mei gaat in Nederland de AVG in, de nieuwe wet op de privacy waaraan ook de CLK zich zal moeten houden.

Het bestuur heeft een verklaring hierover opgesteld, waarin wij aangeven hoe wij met jullie privacy(gegevens) zullen omgaan. 


De Werkgroep Amateurkunst Leiden zoekt een nieuwe voorzitter. Je hoeft daarvoor zelf niet actief in de kunsten te zijn...


Op woensdag 8 maart 2017 is de eerste CLK-bijeenkomst van dit jaar gepland.
Dinsdag 27 juni 2017 en donderdag 9 november 2017 kunt u ook alvast noteren.


Hier vindt u meer informatie over de kortingsconcerten in de Stadsgehoorzaal van september tot december 2016.


Ook in het theater- en muziekseizoen 2016-2017 is in overeenstemming met de Stadsgehoorzaal korting op de entreeprijs verkregen voor leden van de koren die zijn aangesloten bij CLK. Het betreft concerten die zanggerelateerd zijn.


Tijdens de bijeenkomst van de CLK-contactpersonen in maart 2016 stelde het onlangs toegetreden Mrs. Darcy zichzelf voor aan de vergadering. Vijf van de 8 zangeressen zongen een prachtig lied.


Sinds september werkt de Leidse Koorschool samen met het Weeshuis op de Hooglandse Kerkgracht. Een prachtig pand, waar in een prachtige zaal wordt gerepeteerd. Het ledenaantal is ook goed gegroeid, maar er mogen natuurlijk altijd meer kinderen bij. Naast de huidige groep van 6-10 jarigen, start in januari 2016 ook een kleutergroep voor 4-5 jarigen.

Met vriendelijke groet,  

Rozemarijn Kalis
De Leidse Koorschool
Zingen voor kinderen en volwassenen
06-45 750 908


Bericht van de Stadsgehoorzaal Leiden:

Beste vocaal-liefhebber,

Voor het seizoen 2015/2016 is het opnieuw mogelijk om concerten met korting te boeken. De kortingscode hiervoor is Leiden2015. U kunt deze code tijdens het bestelproces via de website invoeren; de korting wordt dan automatisch verrekend.


De Hooglandse Kerk bestaat dit jaar 700 jaar en  dit wordt op allerlei manieren gevierd. In de maand september is er een cluster van feestelijkheden, dat op donderdagavond 3 september 2015 wordt geopend.
Update 1 september 2015: er worden zeer veel mensen verwacht, dus flashmobbers worden gevraagd om rond 20.30 uur aanwezig te zijn!


Beste lezers,

Momenteel wordt de CLK-website actueel gemaakt en aangepast aan de vereisten om mobiel en op tablet de informatie ook goed te kunnen lezen. Dit zal enkele weken duren.


In 2015 worden de Zesde Leidse Koorboeken uitgevoerd door het Egidius Kwartet.


Op zondag 3 mei vindt in de Leidse Pieterskerk weer een Getijdendag (de laatste...) plaats...


De oproep aan CLK-koren om zich aan te melden voor deelname aan de Open Monumentendagen in september 2015 is verstuurd.


Welk koor wil optreden tijdens de opening op woensdag 13 mei  van de tentoonstelling BIL, Beelden in Leiden, op de Hooglandse Kerkgracht ?

Het gaat om ...


We hebben een nieuw derde bestuurslid.