Arnold Schönberg Kamerkoor

“De koorklank van het Arnold Schönberg Kamerkoor past voorbeeldig bij deze vocale kleinoden, transparant, vloeiend en opvallend homogeen.”  Leidsch Dagblad

Het Arnold Schönberg kamerkoor bestaat uit twintig enthousiaste leden met een leeftijd van midden twintig tot zestig plus die niet alleen van zingen houden maar ook van gezelligheid.  De repetities onder leiding van de inspirerende dirigent Nuno Lobo zijn intensief en vrolijk, en zo nodig oefenen we ook thuis.   De ASK-leden komen uit binnen- en buitenland en de voertaal tijdens de repetities is vaak Engels.

De repetities vinden elke woensdag van 20.00 tot 22.15 uur plaats bij Sijthoff Cultuur, Doezastraat 1b, Leiden. Hier kunnen we na afloop ook een drankje gebruiken.

Het repertoire beslaat de periode vanaf de renaissance tot en met de 21e eeuw, met nadruk op de oude muziek.  Graag zingen wij werken die goed op elkaar aansluiten van componisten uit zeer uiteenlopende eeuwen.

Vacatures  Als je op zoek bent naar een leuk en gezellig koor, twijfel dan niet!  Bel of mail om een afspraak te maken en kom een paar keer vrijblijvend meezingen. Kijk op onze website of onze Facebookpagina om te lezen in welke stemgroepen wij vacatures hebben. Zowel het lezen van muziek als (koor-) zangervaring is gewenst.  Doorgaans woont een aspirant-lid een aantal repetities bij en wordt vervolgens een stemtest afgenomen.

Meer informatie is te vinden op de eigen website van het Arnold Schönberg Kamerkoor. Daar vind je informatie over de concerten, de dirigent en het koor.

Link naar websitehttps://sites.google.com/site/askleiden/

Link naar Facebook: https://www.facebook.com/ASKkoor/