C.O.V. Con Amore

COV Con Amore is een klassiek koor in Leiden en omgeving. Het repertoire bestaat uit grote koorwerken, zoals Weihnachtsoratorium van Bach. Recent hebben wij werken van Mendelsohn, Beethoven, Mozart, Bach, Handel, Haydn, Rossini en Verdi uitgevoerd.

Het koor bestaat al meer dan 100 jaar maar is nog steeds springlevend. We zijn met 90 leden voor wie zingen hun passie is. We geven twee concerten per jaar.

De muzikale leiding is in handen van dirigent Bernhard Touwen. Wij streven naar hoogwaardige concerten met professionele solisten en begeleiding maar bieden ook tijdens de koorrepetities gezelligheid en aandacht voor elkaar.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Als een vast lidmaatschap u niet past, kunt u zich aanmelden als projectlid. Wel wordt van u verwacht dat u zich de nodige theorie en oefening eigen maakt. Nieuwe leden en projectleden worden toegelaten na een stemtest door de dirigent.

De repetities vinden plaats op de donderdagavond van 19.45 – 22.00 uur in de Regenboogkerk, Watermolen 1 te Leiden.

Kijk ook op www.con-amore.nl  en www.bernhardtouwen.nl

Secretariaat: Dhr. Wim Griffioen: Verdamstraat 30, 2313 PN Leiden, Telefoon: Tel. 071 5131893 E-mail: conamore18@kpnmail.nl