Eurokoor Nederland

Wij zijn een enthousiast, sprankelend en swingend koor en willen door te zingen mensen met elkaar verbinden, ook over de landsgrenzen heen. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit popsongs. We worden begeleid door onze eigen band de EuroPacemakers en staan sinds 2017 onder leiding van dirigent Juliette Janssens.

Het repertoire bestaat uit bekende popsongs uit binnen- en buitenland en rond kerst zingen we swingende kerstnummers. Tijdens de repetities staat zangplezier centraal, terwijl tegelijkertijd hard aan de kwaliteit wordt gewerkt.

Een Eurokoor-optreden vinden we pas een succes als het publiek enthousiast wordt van ons en volop meezingt en -danst met onze vrolijke muziek. Door samen te zingen brengen we mensen samen. Daaro vinden we het ook zo superleuk om om de ca. twee jaar samen te zingen met een koor in een ander Europees land. Landen die we al hebben aangedaan zijn: Oostenrijk, Frankrijk, België, Luxemburg, Duitsland, Engeland en Denemarken.

Misschien heb je ons ergens zien optreden en kreeg je de kriebels of je werd enthousiast door verhalen van een koorlid. Hoe dan ook, bij ons ben je aan het goede adres!

Heb je zin om te komen zingen, dan ben je welkom op donderdagavond van 20.00-22.00 uur in het Clubgebouw van K&G, J.C. de Rijpstraat 29 Leiden.

Voor meer informatie, kijk op Eurokoor