Kamerkoor Con Passione

Kamerkoor Con Passione komt van oorsprong uit de gemeente Kaag en Braassem, is opgericht in 1998 en staat vanaf september 2020 onder leiding van dirigent Gilles Michels. Het koor repeteert in Leiden.
De koorleden beoefenen de zangkunst weliswaar als amateur, maar hebben allen een muzikale scholing gehad. Kamerkoor Con Passione is gespecialiseerd in a capella werken.

Het repertoire omvat werken vanaf de vroege renaissance tot moderne composities. Veelal meerstemmig, met eventuele solistische medewerking van eigen koorleden. Van de leden wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht bij het instuderen van de werken. Hoewel er hard gewerkt wordt op de repetities, is de sfeer ontspannen en plezierig. En natuurlijk wordt er regelmatig met elkaar geborreld.

Ambitieuze, liefst geschoolde, zangers die belangstelling hebben mee te zingen in Con Passione kunnen gratis een paar keer mee repeteren en vervolgens auditie doen. Informatie hierover kan worden ingewonnen per e-mail kkconpassione@gmail.com.

Con Passione repeteert op maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur in de Oude Ambachtsschool (boven De Leidse Lente), Haagweg 4 te Leiden.
De contributie bedraagt € 35,- per maand. Zie ook onze website.

Waarom zou jij willen zingen bij Con Passione?
Een van onze bassen: “Ik zit bij Kamerkoor Con Passione, omdat ik daar word uitgedaagd met bijzondere, en steeds nieuwe ambitieuze programma’s, omdat het koor meerdere concerten per jaar geeft, vanwege de prettige werksfeer, vanwege het niveau van het koor, en ook omdat wij een vakkundige dirigent hebben die mij wekelijks nog wat leert.”

Informatie: www.kamerkoorconpassione.nl
E-mail: kkconpassione@gmail.com