Klein Leids Liederen Koor

Het Klein Leids Liederen Koor bestaat inmiddels 15 jaar. Wij zingen vierstemmige, wereldlijke liederen uit verschillende tijden, regio’s en genres. Meestal a capella en soms met begeleiding. Gedurende het jaar verzorgen we  regelmatig optredens in en rond Leiden. Wij vinden het belangrijk om plezier in het zingen uit te stralen, maar we spannen ons ook in om steeds mooier te klinken.

Het koor bestaat momenteel uit 28 enthousiaste leden. Wij zoeken op dit moment nog versterking van een alt en een sopraan, het liefst in het hogere register.

Sinds 1 september 2013 is Harm Huson dirigent van ons koor. Hij studeerde af als countertenor aan het Conservatorium Den Haag en volgde een tweejarige acteer-opleiding bij de Acteerstudio Den Haag. Harm is werkzaam als uitvoerend zanger, vooral in de oude muziek en in moderne muziektheaterproducties. Daarnaast is hij dirigent van verschillende andere zanggezelschappen, waaronder het Leidse Rumor di Mare.

Wij repeteren op woensdagavond van 20.00-22.00 uur in de Kapelzaal achter de Leidse Schouwburg.

Sinds januari 2017 bestaat het bestuur uit de volgende drie koorleden: Ton Verhulst (voorzitter), Martina Borghmans (secretaris) en Anton van Kempen (penningmeester).

Contactadres: Martina Borghmans, Telefoon: 06 81391009, Email: martina.borghmans@ziggo.nl.
Bezoek voor meer informatie de eigen website van het Klein Leids Liederen Koor: www.kllk.nl.