Korenontmoeting 2018 (foto’s & filmpje!!!) zeer geslaagd

16 maart 2018

Geslaagd koorfeest
De eerste Leidse Korenontmoeting op 4 maart 2018 in het Scheltema Complex was één groot feest voor de circa 350 koorleden uit Leiden en omgeving. Het uitwisselen van ervaringen, de koorpresentaties en mét elkaar zingen leverden een inspirerende middag op.

Foto’s zijn gemaakt door fotografen van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV): Bert van de Ven, Henk-Jan Hoogenberk, Shanka Abeysekere en Jannie de Groot. 

Mail naar communicatie@leidsekoren.nl als u een of meerdere foto’s van uw koor wilt ontvangen…
De namen van de fotografen staan in de naam van het bestand. Bij gebruik graag bericht en de link zodat de fotografen op de hoogte gesteld kunnen worden. Bij ander gebruik eerst overleg met de fotograaf.

De Contactgroep Leidse Koren heeft deze dag in 2018 voor het eerst georganiseerd en meldt dat de dag vlekkeloos verliep en dat de 14 deelnemende koren zich keurig aan het strakke tijdschema hebben gehouden. In de middag gaven de koren hun eigen presentaties en luisterden de koorleden met waardering naar de vaak verrassende optredens.

De gezamenlijke afsluiting met een medley gearrangeerd door Jetse Bremer vormde een prachtige finale, waaruit bleek hoe rijk gevarieerd de koren zijn. Zie hier voor een samenvattend filmpje van de medley.

Financieel werd deze korenontmoeting mogelijk gemaakt door de Contactgroep, Floreat Musica, de gemeente Leiden, door een bijdrage van de deelnemers en een gulle gift.