Popkoor Heart and Soul

Enthousiasme en kwaliteit
Popkoor Heart and Soul uit Leiderdorp staat voor een eigenzinnig en enthousiast meerstemmig vrouwenkoor van maximaal 40 leden. Plezier en zingen met elkaar staat voorop. Tegelijk streven we naar continue verbetering, ook van onze performance. 

We repeteren elke dinsdagavond en treden 4 à 5 keer per jaar op. 

Het repertoire varieert van oude pop- en soulhits tot huidige top-40 nummers. We zingen meerstemmig, soms met een solo erbij en, heel belangrijk: uit het hoofd. Geen muziekmappen om ons achter te verschuilen of die ons in de weg zitten bij een bescheiden maar swingend optreden. 

De inspiratie die bijdraagt aan de eigenzinnigheid van het koor komt van de koorleden, maar zeker ook van dirigent Stuart Sides, die het beste uit onze stemmen weet te halen. Waar nodig draagt pianist Luuk van der Geest bij aan onze muziekkleur. 

 

Gezelligheid en plezier 
Het koor kent een leuke mix aan achtergronden en leeftijden. De leeftijden van de leden variëren van 25 tot 65 jaar. Naast de wekelijkse repetitie wordt er door enthousiastelingen ook regelmatig extra geoefend, soms per stemgroep. Na de repetities kan je wat blijven drinken. Soms eten we samen en het jaarlijkse koorweekend is een evenement dat niemand wil missen. 

 

Meer informatie 
Op onze Youtube pagina staan filmpjes, ook de verhalen en foto’s op onze facebookpagina en website popkoorheartandsoul.nl zijn het bekijken waard. Ze geven een goede impressie van ons koor. 

Wilt u een keer komen luisteren, dan bent u van harte welkom. Laat het ons weten via info@popkoorheartandsoul.nl